Vážený zákazníci,

vzhľadom k neustálim zmenám cien tovaru a dopravy, vám odporúčame preverenie ceny a dostupnosti na uvedenom telefónnom čísle, prípadne mailom.


  • 1 z 4
 

Sous-Vide Chef CLASSIC black

 

465,60 € s DPH
Cena bez DPH: 388,00 €
   
Balenie 1ks
Kód tovaru VAC-0931
Výrobca VAC-STAR
Kategória Sous-Vide
 

Hlavicu Sous-Vide Chef CLASSIC odporúčame do reštaurácií ale aj na hobby domáce varenie. Zmestí sa do každej kuchyne a príprava s ňou je jednoduchá a presná. Veľký prehľadný displej vám ponúkne teplotu v rozmedzí 25-90 °C a ohrev vody po dobu až 99 hodín. Je tak ideálny pre varenie metódou Sous-Vide.

 

Pre prípravu jedál s touto hlavicou potrebujete len veľký hrniec, gastronádobu alebo akúkoľvek inú nádobu do 40 litrov. Nastavíte jednoducho čas a teplotu a prístroj začne pracovať. Keď dosiahne teplotu, oznámi vám to signálom. Potom už môžete vložit balíčky so  zavákuovanými potravinami a nechať ju pracovať. 

Nemusíte sa báť odparenia vody, prístroj si sám stráži jej hladinu. Pred odparením naviac chránia vodu izolačné guličky. Dokonalosť hlavice tkvie aj v precíznosti. Hlavica má presnosť ohrevu vody na 0,2 °C. Ďalšou výhodou je bezúdržbovosť a robustnosť, daná poctivou výrobou.







Rozmery zariadenia (š x h x v): 353 x 98 x 170 mm Hmotnosť: 2,5 kg Napätie: 230 V Záruka: 2 roky Sonda pre vnútornú teplotu: ne Príkon: 1300 W Maximálny objem: 40 l Výkon čerpadla: 16 l/min
 
Opýtať sa predajcu