Vážený zákazníci,

vzhľadom k neustálim zmenám cien tovaru a dopravy, vám odporúčame preverenie ceny a dostupnosti na uvedenom telefónnom čísle, prípadne mailom.


-10% Zväčšiť
  • 1 z 3
 

Miskovací stroj SM-175 digi

 

cena na vyžiadanie
Vyžiadať cenu
cena už od 1,27 € / deň
Balenie 1ks
Kód tovaru 0041
Výrobca VAC-STAR
Kategória AKCIOVÝ TOVAR
 

Ekonomické riešenie pre jedálne, fast-foody a všetky prevádzky, ktoré ponúkajú možnosť “jedlo so sebou”. Balička do misiek SM-175 digi ušetrí čas aj prácu. 

Veľa muziky za málo peňazí 

Model SM-175 digi predstavuje ekonomické riešenie balenia do misiek. Vďaka digitálnemu ovládaniu a automatickému orezu fólie prináša do každej kuchyne úsporu práce aj času. 

Matrice k tejto baličke máme  stále na sklade a to vrátane misiek a fólie. Pokiaľ je  potrebné, je matricu možné behom chvíľky vymeniť a smelo pokračovať v práci. 

Stroj SM-175 digi sa hodí pre všetky prevádzky, ktoré ponúkajú “jedlo so sebou” "take away" "to go", akými sú jedálnefast-foodyvývarovne, reštaurácie rôzneho druhu. A keď balička nakrmí všetkých hladných zákazníkov už s ňou nie je žiadna práca – je totiž úplne bezúdržbová
 
"Kapacita balenia jídál je rôzna podľa obsluhy a typu baleného jedla. Všeobecne ale platí cca 10 sekúnd na 1 cyklus (od otevorenia baličky, plnenia, tavenia a znovuotvorenia). Pri určitých výrobných stratách je možné kalkulovať 300 cyklov za hodinu.




Miskovací stroj - balička Rozmery (š x h x v): 590 x 255 x 605 mm Hmotnosť: 11,9 kg Napetie: 230 V Záruka: 2 roky Maximálna veľkosť misiek: 255 x 180 mm
 
Opýtať sa predajcu