Vážený zákazníci,

vzhľadom k neustálim zmenám cien tovaru a dopravy, vám odporúčame preverenie ceny a dostupnosti na uvedenom telefónnom čísle, prípadne mailom.


Novinka Zväčšiť
 

JOSPER HJX - 25 - M

 

cena na vyžiadanie
Vyžiadať cenu
cena už od 7,13 € / deň
Balenie 1ks
Kód tovaru JOS- HJX - 25 - M
Výrobca JOSPER
Kategória Pečenie
 

JOSPER je elegantná kombinácia grilu a rúry v jedinom stroji.  Táto kombinácia remeselného spracovania  a technológie vo výrobnom procese  umožnila  dosiahnutie nadštandardov v grilovaní. Kombináciou dlhoročnej tradície a znalosti miestnych remeselníkov a  inovatívnych  výrobných technológií  sme dosiahli získanie  produktu, ktorý je jedinečný na trhu. 

Gril a rúra v jednom stroji a to všetko v súlade s najvyššími   medzinárodnými  normami bezpečnosti,  ochrany zdravia a životného prostredia.  Kombináciou varenie v rúre a grilovania, je možné  dosiahnuť úžasné  výsledky so všetkými druhmi výrobkov.  Unikátny gril JOSPER  môže pracovať nepretržite, pri priemernej teplote medzi 300 °C a 350 °C.  Je možné pridať kolieska, ktorými dosiahneme  ľahké premiestňovanie a pohyb  podľa potreby.  V neposlednom rade zabezpečia kolieska aj ľahšiu údržbu a hygienu.

Pridaná hodnota unikátneho stroja pochádza z možnosti grilovať na drevenom uhlí a pokrmy z neho získavajú chute a vône,  pri čom zostáva zachovaná  perfektná  štruktúru a šťavnatosť. Tým, že kombinuje funkcie rúry a grilu, môžeme pracovať pri vysokých teplotách  v rovnakom čase . Jeho vyšší  výkon nielen znižuje dobu varenia,  ale je tiež veľmi úsporný.  Všetky  produkty a dodávatelia sú  španielsky,  čo nám umožňuje  v rámci geografickej oblasti systematicky vykonávať najprísnejšie a najviac pravidelné kontroly a testy kvality,  aby sme udržali  krok s nárokmi na rôznych trhoch po celom svete,  kde pôsobíme a splnili najprísnejšie bezpečnostné normy.  Josper  je oveľa pohodlnejší a čistejší než iné formáty,  pretože disponuje aj  rukoväťou, pre ľahšie podávanie a manipuláciu s roštom. 

K DISPOZÍCÍI SÚ AJ INÉ VERZIE GRILU.


V PRÍPADE ZÁUJMU O VIAC INFORMÁCIÍ NEHVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ OBCHODNÉHO ZÁSKUPCU NA INFO@KUPGASTRO.SK



 
Opýtať sa predajcu