Vážený zákazníci,

vzhľadom k neustálim zmenám cien tovaru a dopravy, vám odporúčame preverenie ceny a dostupnosti na uvedenom telefónnom čísle, prípadne mailom.


Novinka Zväčšiť
 

iCombi Classic Konvektomat RATIONAL

 

cena na vyžiadanie
Vyžiadať cenu
cena už od 5,30 € / deň
Kód tovaru iComboClassic6-1/1
Výrobca Rational
Kategória Rational
 

Individuálne programovanie až 100 programov a kuchárske procesy až v 12 krokoch. Nová generácia konvektomatov Rational je výsledkom dokonalej pozornosti k detailu.

Režimy:

  • varenie v pare 30 °C – 130 °C
  • horúci vzduch 30 °C – 300 °C
  • kombinácia pary a horúceho vzduchu 30 °C – 300 °C

Funkcia ClimaPlus:

Najlepší výkon odvlhčovača a možnosť nastavenia vlhkosti v krokoch po 10% vytvára presnú klímu vo varnej komore. Konvektomat tak vytvára stále teplo.

Rozšírená sieť:

Volitelné rozhranie LAN alebo WiFi umožňuje pripojenie na ConnectedCooking, zabezpečenou internetovou platformou od spoločnosti RATIONAL. Slúži napríklad na centálnu tvorbu individuálnych varných procesov a hygienickú dokumentáciu HACCP. 

Čistenie

Čistiace programy konvektomatu môžu bez obsluhy prebiehať aj v noci. Vďaka nízkej spotrebe bezfosfátových tabliet pre ošetrovanie a nízkej spotrebe vody a energie je systém mimoriadne úsporný a ekologický. Konvektomat novej generácie je šetrnejší ku nákladom prevádzky ako aj ku životnému prostrediu.


Technické parametre:

Kapacita: 6 x GN 1/1 alebo 12 x GN 1/2

Príkon: 10,8 kW

Napätie: 3 NAC 400 V

Hmotnosť: 93 kg

Šírka: 850 mm

Výška: 754 mm

Hĺbka: 842 mm

Počet porcií: 30-100

Okrem modelu iCombi Classic 6-1/1 máme v ponuke aj väčšie modely ako sú napríklad iCombo Classic 10-1/1, alebo iCombi Classic 20 - 2/1. V prípade záujmu o akýkoľvek model sme vám k dispozícii na konzlutácia a LIVE COOKING resp. predvedenie konvektomatu našim obchodným zástupcom v priestoroch nášeho showroomu v Bratislave. Pri kúpe konvektomatu dostanete zdarma zaškolenie obsluhy a tipy na prípravu vášho menu.



 
Opýtať sa predajcu